За Овните седмицата е успешна, а при Телците се очертават важни, но и добри дни. За Близнаците  се очертава

...
За Овните седмицата е успешна, а при Телците се очертават важни, но и добри дни. За Близнаците  се очертава
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода от 29 април до 5 май

За Овните седмицата е сполучлива, а при Телците се обрисуват значими, само че и добри дни. За Близнаците  се обрисува нараснало внимание заради проблеми, а рекомендацията към Раците е да се управляват. Лъвът ще се ангажира с реализацията на персонални цели, а Девите ще преследват желанията си упорито. По-добрата организация е наложителна за Везните, въпреки че те, не са от тези, които си „ изоставят магарето в калта ”, а за Скорпионите седмицата е отлична. Стрелците да са мобилизирани за смяна, само че да са и внимателни, а Козирозите са в стадий за персонална непоклатимост. Водолеите се владеят, с цел да съумеят, а Рибите да не се подават на страсти.  

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Сполучлива седмица

              Нова активност или друго начинание ще обсеби интереса ви с вероятността си за повече придобивки. Предстоящата седмица ще е удобна за дейните настоятелен дейности на Овните, които ще работят по материалните си цели в екип с още трима души. В този професионален комплект ще действате много бързо и ще поемете осъществяването на още няколко настоятелен задания.

Петък е изцяло успешен. Успешна е и събота, само че тя е тягостна. В неделя и понеделник ще действате сполучливо. Вторник е нервозен. Добра реализация в сряда, а в четвъртък сте разсеяни.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Тежки, само че и положителни дни

              Натовареността ви е огромна, само че напълно скоро ще почувствате облекчение. Предстоящият седемдневен стадий ще е усложнен за мнозина от Телците. В случая става въпрос за кавги в близкия кръг, които ще навредят съществено на някои от родените в зодията. Добрият вид е да сте отвън хората, които гневно ще се атакуват и упрекват неистово. В различен аспект седмицата не провокира проблеми. Петък е присъщ с доста придвижване, събота ви носи шанс, а неделя ще е сложна. Понеделник е успешен. Положителни са и идващите дни.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Напрежение и проблеми 

              Откриват ви се отлични благоприятни условия за професионална реализация, работете с решимостта, с която подхождате към всеки проблем и ще напреднете бързо. През новият седмичен интервал не липсват условия за реализация на преобладаващата част от Близнаците, само че ще е мъчно да осъществят желанията си по метод, който изцяло ще ги устрои. На основата на отминали обстановки, при които някой от вас е бил ощетен ще възникне мощно противоборство. Тази реакция ще провокира много неприятности и проблеми, които очевидно не сте очаквали.  По принцип дните са сполучливи, само че ще са много нервни.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Владейте се за сполуката си

             Физическото ви и духовно здраве се нуждаят от възобновяване. За идната седмица несъмнено може да се твърди, че от целия Зодиак представителите на Рак са най-мощно атакувани на равнище страсти. Ще е доста мъчно да ги овладеете, тъй като ще работят в необятен диапазон и с непредсказуема колебливост. Въпреки това по никакъв начин няма да е неприятно да се стремите към по-овладeни реакции, тъй като незабелязано обстановката може да се обърне против вас и да ви аргументи непредвидени изненади. Най-добър ден е сряда.         

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Реализация на персонални цели

              С чисти пориви ще се впуснете в професионалните си търсения и ще достигате до своите върхове. Седмичният стадий ще е оптимален за реализация на персонални цели и тъкмо по тази причина е належащо да акцентирате върху контактите си в публичните среди, откъдето ще получите поддръжката на надеждни персони. Във всички случаи следва да бъдете извънредно дейни, тъй като ще се наложи да преодолявате трудности. Петък, уикендът и понеделник ще преминат сполучливо. Следващите делници са оказват по-нервни и напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Преследвайте задачите си упорито

         Нов план или друго предизвикателство ще притегли интереса ви през тези дни. Пречките, с които мнозина от Девите ще се сблъскат през интервала се отнасят най-вече към персоналния проект. За да не се чувствате потиснати от зараждащите обстановки е добре да не ги считате за плод на фаталности. В сегашния миг в действителност пораждат проблеми от друго естество, с които преобладаващият % от родените в знака ще се оправят сполучливо, така че единственият по-неудобен и противен ден ще бъде сряда, само че няма да е тежък.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Организирайте се

              Очакват ви удобни промени в кариерата, покачване в службата и одобряване на престижа ви. Този седмичен стадий ще затрудни мнозина от Везните в делово отношение. Някои от зодията не са задоволително проведени и мобилизирани, което безспорно ще окаже отрицателното си влияние. За други от знака е свойствена забележителната сътрудниците в службата или в средите на бизнеса. Единственият в действителност по-напрегнат  като емоционалност, чиито отрицателни тонове ще намерят ярка образност в връзките скатопотруден делник ще бъде сряда.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Благодатен етап 

              Има какво да ви радва. Развитията от последните дни ще ви обнадеждят и издигнат духа ви. През новия седмичен интервал, преобладаващата част от Скорпионите ще са в положение на вътрешно равновесие, което ще им  разреши да работят концентрирано и сполучливо. Дните са много ползотворни за планиране на взаимни партньорски задължения, и за веществен прогрес в деловата сфера. Петък и неделя са сполучливи. Събота ще е нервна, а неделя е сполучлива. Следват удобните понеделник ивторник. Сряда  четвъртък са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Действайте мобилизирано и внимателно

        Едно събитие ще ви накара да се почувствате несигурни и беззащитни. Този седмичен интервал ще е под напрежение за професионалната реализация на Стрелците. За една част от зодията е прекомерно особено отпущането, което води до закъснение на деловите задания. Други, заради волност, ще се конфронтират с някого, а това е обстановка, от която не може да се чака нищо положително. Положителните ви са неделя и понеделник. За другите е присъща засилена раздразнителност в връзките с близките, и несъмнено ще са сложни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ 

Делова непоклатимост

              Упоритостта ви в избрана област ще ви изведе до предстоящи висоти. Този стадий може да се дефинира като постоянен за реализацията ви в настоятелен проект и за сполучливи дейности по някои персонални въпроси, само че се оказва прекомерно неустойчив в прочувствен проект за огромен % от родените в знака, и то най-вече от позиция на нервното себевладеене.        В настоятелен проект ще зародят провокации, които ще ви засилват за опълчване на някого. Нервните ви дни са събота и четвъртък. Останалите са хубави и сполучливи.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Владейте се за сполуката си

              За да задоволите все по-растящите потребности на фамилията ще повишите интензивността си, с вярата това да се отрази позитивно и на бюджета ви. За идната седмица несъмнено може да се твърди, че от целия Зодиак, представителите на Водолей са най-мощно атакувани на равнище страсти. Ще е доста мъчно да ги овладеете, тъй като ще работят в необятен диапазон и с непредсказуема колебливост. Въпреки това, по никакъв начин няма да е неприятно да се стремите към преодоляването им, с цел да не последва неуспех на цели. Трудните ви дни са неделя сряда и четвъртък, а другите четири са плодотворни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Не се подавайте на провокации

Професионални и бизнес – инициативи ще владеят мислите на деловите и служебно ангажирани представители на знака. Период, изпълнен с положителни благоприятни условия за персонална и делова удача, само че и провокативен от позиция на спънки при реализиране на деловите цели. Това е изключително особено за бизнеса, където ще има освен трудности, само че и подли удари от страна на врагове и съперници. Не нарушавайте вътрешния си баланс, тъй като ще загубите способността си за точни преценки.

 

За дамата

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР